De Webwinkel
Contacteer ons Contacteer ons
Zoek op de Esperanto-webstek
Aliĝu al la senpaga servo Nova!

Uit welke verzendingswijzen kan ik kiezen?

Bij de prijzen die je in onze tabellen kan vinden, worden nog de reële frankeringskosten toegevoegd. Je kan een van de drie volgende verzendingsmogelijkheden kiezen:

  • Eerste klasse: Als je bestelling in voorraad is, wordt ze onmiddellijk prioritair verzonden. Dat is de snelste, maar uiteraard ook duurste weg. Zulke zendingen zijn meestal een paar dagen onderweg.
  • Tweede klasse: Je bestelling wordt de eerstvolgende woensdag als drukwerk verzonden. Dit is voor kleine bestellingen de meest aangewezen oplossing. Zulke zendingen zijn meestal een paar weken onderweg.
  • Derde klasse: Je bestelling wordt aan een expediteur onverhandigd die één of twee maal per maand zendingen komt ophalen. Dit is de goedkoopste weg, maar ook de langzaamste. Zulke zendingen kunnen een paar maand onderweg zijn.
  • Aangetekende zendingen worden zo snel mogelijk verzonden. Afhangend van het land van bestemming kan je bij je postkantoor of via Internet controleren waar je pakje zich op dat ogenblik bevindt. Je kan je registratiecode opvragen bij

Risico's: De bestellingen reizen op risico van de klant. Voor waardevolle zendingen raden we aan bij de bestelling te kiezen voor aangetekende verzending.

Laatste aanpassing van deze bladzijde: 17-04-2019