De Webwinkel
Contacteer ons Contacteer ons
Zoek op de Esperanto-webstek
Aliĝu al la senpaga servo Nova!

De webwinkel van de Vlaamse Esperantobond

Welkom in de Esperanto-webwinkel! Als je hier op klikt, kan je gegevens opvragen over boeken, platen, CD's en DVD's in het Esperanto die in de handel zijn. Je kan ook lijsten aanleggen volgens je voorkeur, bvb. lijsten van romans, van originele poëzie, enz. Je kan een recensie van je favoriete boek opvragen (in het Esperanto weliswaar) of meer details zoals het ISBN-nummer, aantal bladzijden, enz.

Om nieuwigheden te vinden, kan je in het bovenste menu de betreffende keuze maken. In ditzelfde menu kan je kiezen voor Basiswerken, dat zijn boeken die volgens de befaamde auteur William Auld werkelijk door iedereen zouden moeten worden gelezen.

Je kunt natuurlijk bij ons ook iets kopen. Om dat te doen vul je gewoon het gewenste aantal in het vierkantje in en daarna leg je alles in je winkelwagentje.

Wat je besteld hebt, kan je gemakkelijk betalen via onze verschillende kanalen.

Indien je op het ogenblik niets wenst te bestellen, maar alleen je gegevens in de computer van de Webwinkel wilt controleren of aanpassen, ga dan recht naar onze databank.

Wij wensen je een aangenaam bezoek!

Let op!

  • Wellicht interesseer je je ook onze lijst van tweedehandsboeken.
  • Wanneer in een lijst de prijs 0,00 EUR voorkomt, dan betekent dat niet dat het werk gratis is, maar wel dat de prijs nog niet bekend is.

Laatste aanpassing van deze bladzijde: 09-05-2020