Esperanto
FEL, waar de Esperantobeweging beweegt!
Contacteer ons Contacteer ons
Zoek op de Esperanto-webstek

Steun ons via Trooper!

Zowat iedereen shopt tegenwoordig online. Maar wisten jullie dat de Vlaamse Esperantobond een percentje kan krijgen op je aankopen? Zonder dat het jullie een eurocent meer kost?!

Je kan shoppen bij Krëfel, bol.com, Coolblue, Farmaline, Torfs, Dreamland, Hema, Zalando en 600 andere webwinkels! Dat is al heel veel, recent kwamen er bijvoorbeeld nog KBC Mobile en Delhaize bij (je kan je punten omzetten in een centje).

Wat moet je doen? Je gaat gewoon niet rechtstreeks naar die webwinkels, maar via onze Trooper-bladzijde en daar klik je onderaan op de webwinkel van je keuze. Probeer het eens uit!

Meer info? Bekijk het Youtube-filmpje van Trooper!

Vragen van onze sympathisanten

Als ik het goed begrijp is geen registratie van de koper bij Trooper vereist. Of zie ik iets over het hoofd (of is men 'vergeten' iets te vermelden) en komt tijdens de aankoopprocedure toch nog een vraag om mij bij Trooper te registreren of of mijn gebruikersnaam en wachtwoord op te geven?

Er is geen registratie vereist. Het feit dat je naar de site van de verkoper gaat via de Trooper-link van de Vlaamse Esperantobond is genoeg. Er wordt wel gevraagd of je je naam aan de Bond wil doorgeven, zodat we je kunnen bedanken, maar ook dat is optioneel.

Laatste aanpassing van deze bladzijde: 01-02-2022