Esperanto
FEL, waar de Esperantobeweging beweegt!
Contacteer ons Contacteer ons
Zoek op de Esperanto-webstek

Beste bezoeker ...

U heeft wel sympathie voor Esperanto - bijvoorbeeld als alternatief voor het talenprobleem in de wereld, maar u heeft (nu) geen tijd of geen behoefte om de taal te leren.

Ook dan horen we graag van u! We zijn steeds bereid u te woord te staan, of om eventueel samen een project op te zetten rond taal, alternatieve communicatie, Esperanto, enz.

We kunnen ook een spreker voorzien die bijvoorbeeld in clubverband een voordracht kan geven omtrent bovenstaande thema's. We kunnen informatieve artikels bezorgen voor uw tijdschrift, of een mini-cursusje Esperanto en dergelijke meer.

Financiële steun is uiteraard ook steeds welkom, maar er zijn nog andere mogelijkheden, waarmee de Esperantobeweging geholpen kan worden: ter beschikking stellen van materiaal (computers e.d., meubilair,...), iemand die bereid is een tijdje als vrijwilliger mee te werken, enzovoort!

U kan ons steeds bereiken op 03 234 34 00 of stuur ons een berichtje.

Wilt u verder op de hoogte gehouden worden van al wat reilt en zeilt in de Esperantowereld? Zend dan gewoon een lege mail aan en u krijgt dan gratis onze nieuwsbrief.

Laatste aanpassing van deze bladzijde: 09-05-2020